Bitz Börze

Games Day 2016 Bitz Börze

Games Day 2016 alap adatok

Az elmúlt években az egyik legforgalmasabb és leginkább zsúfolt területe volt a Games Day Budapestnek a Börze. Ezért évről évre kicsit próbáljuk új mederben, kezelhetőbb és a vevők, illetve az eladók részére is kiegyenlítettebb keretek közé terelni a vásárt. Az idei évre vonatkozó szabályok tehát a következők :Games Day 2016 Bitz Börze Jegyek ára

  • Délelőttös (9:00-13:00) és délutános (13:00-17:00) jegy. Mindkét jegy ára egységesen 700 forint.
  • Egy jeggyel csak limitált asztalrész jár együtt (a mögötte elérhető területtel együtt), ami egy iskolai asztal fele lesz idén. Egy ember legfeljebb négy asztaltészt igényelhet (azaz két teljes aszlalt).

Természetesen korlátozott mennyiségben van lehetőség az asztalok előfoglalására is, amelyet a gamesday@hammertimecafe.hu e-mail címen tudtok megtenni.  Az előfoglalásokat csak délelőtt 10-ig áll módunban biztosítani, ezt követően a helyek kiadásra kerülnek igény szerint. A helyeket 9 órától lehet elfoglalni.

A Börzét nem áll módunkban védeni, tehát az otthagyott portékákért felelőséget nem tudunk vállalni!

Figyelem! Nagy figyelmet fordítunk a Börzére és hogy ott a magánszemélyek jussanak elsődlegesen szerephez. Ezért akiről kiderül hogy bármely hazai kereskedőt képviseli a Bit Börzén azt azonnal felkérjük a rendezvény elhagyására. A kereskedők számára bizosítunk helyet a Games Day Börze területén szerződéses keretek mellett. Erről a részletek itt találhatók.

Kizárással jár továbbá ha valaki a kijelölt asztalrésznél nagyobb területet próbál elfoglalni, illetve 9 óra előtt akadályozza a terem berendezését.

Games Day 2016 Facebook esemény

Games Day Menü

Golden Gobbo 2016 Games Day 2016 Games Day 2016 helyszín Games Day 2016 Bemutatózók jelentkezése Games Day 2016 Boltok Jelentkezése Games Day 2016 HammerTime Cafe