Helyszín

Games Day 2016 alap adatok

A 2016-os Games Day Budapest rendezvény helyszíne ismét a Számítástechnikai Általános Iskola tornaterme, Angyalföldön. Az iskola könnyedén megközelíthető, a Gyöngyösi utcai metrómegállótól mindössze 5 perces sétával. A környék részletes térképe megtekinthető a Google Térkép segítségével.


Az iskola megközelítése

Tömegközlekedéssel

Az iskola egy könnyed öt perces sétával elérhető a 3-as metró Gyöngyösi utcai megállójából. A Gyöngyösi utcán befelé az első sarok után már el sem lehet téveszteni a sétányt, melynek a másik végén áll az iskola épülete. A metró felett van a 4-es busz végállomása is, így azzal is könnyedén elérhető a helyszín.

Vasúttal

A Nyugati Pályaudvartól az ötödik metrómegálló a Gyöngyösi utca, ahonnan pár percre van az iskola. A pályaudvarnál az Újpest városközpont felé tartó szerelvényre kell felszállni.
A Keleti Pályaudvartól metróval egy átszállással (Keleti Pályaudvartól a Deák térig a 2-es metróval 3 megálló, a Deák tértől a Gyöngyösi utcáig a 3-as metróval lehet eljutni, ez 6 megálló).
A Déli Pályaudvartól legegyszerűbben szintén metróval közelíthető meg, egy átszállással. Először a Deák térig a 2-es metróval, majd onnan Újpest irányába a Gyöngyösi utcáig (6 megálló).

Távolsági busszal

A Népliget Buszpályaudvartól metróval a legegyszerűbb eljutni az iskolába. Itt Újpest irányába kell felszállni, és a Gyöngyösi utcánál leszállni. Ez 12 megálló.

Személygépkocsival

Akik részletes útvonal tervet szeretnének, javaslom a Google Térképútvonal tervezőjének használatát. Meglepő részeleséggel adja meg az útvonalat. Ehhez kattintson a rendezvény ikonjára a térképen vagy a bal oldali felsorolásban. A megjelenő buborékban kattintson az útvonal tervezése: ide ugrópontra, majd az indulási címhez adja meg a kiindulás címet. Ide nagyobb városok esetében az utcát is megadhatja. Ha több találat lesz, a rendszer megadja az összes találatot, majd a végén a teljes útvonalat.

Games Day 2016 Facebook esemény

Games Day Menü

 

Golden Gobbo 2016 Games Day 2016 Bitz Börze Games Day 2016 Games Day 2016 Bemutatózók jelentkezése Games Day 2016 Boltok Jelentkezése Games Day 2016 HammerTime Cafe