Games Day 2019

Games Day 2017

Games Day 2017 alap adatok

Ez a rendezvény a hazai figurás terepasztalos stratégiai társasjátékok rajongóinak legnagyobb összejövetele, melyen nem csak a játékokkal kapcsolatos újdonságokról tájékozódhatunk, de ki is próbálhatjuk azokat, vagy akár be is szerezhetünk bármit a hobbival
kapcsolatban. A rendezvényen számos klub, bolt és szervezet képviselteti magát, bemutatva az egyes játékokat, válaszolva a felmerülő kérdésekre.
Games Day 2017 Belépőjegy
A Games Day Budapest másik fő irányvonala a Golden Gobbo festőverseny. Ez a rendezvény saját festőversenye, melyben bárki különböző kategóriákban mérheti össze képességeit és tapasztalatát az ország többi alkotójával.

A Games Day Budapest a tavalyi jó hangulatot igyekszik idén is megragadni. A helyszínen jelen lesznek üzletek és hazai forgalmazók, minden igényt kielégítő kínálattal. Lesz természetesen "Bitbörze", azaz a modellezőknél felhalmozódott alkatrészek csere-beréje. Ami azonban a rendezvény fő vonalát képezi, az maguk a bemutató játékok.

A bemutatókat hazai klubok és szaküzletek tartják. A nagyobb klubok természetesen több játékot is bemutatnak. Az érdeklődők bármely asztalhoz odamehetnek, érdeklődhetnek, feltehetik kérdéseiket mind a játékkal, mind a figurákkal, mind a festéssel vagy akár a klubbal kapcsolatban. Sőt, be is szállhatsz a játékba, csak szolnod kell, hiszen úgy a legkönnyebb megismerni a játékot, ha kipróbálod. Ezek után már te parancsolsz a seregnek/csapatnak, és minden szabálykérdést az adott asztal játékvezetője szívesen megválaszol.

A jegy ára 1500 Ft amit helyben van lehetőség megvásárolni. 10 éves és az alatti korú vendégeknek ingyenes a rendezvény látogatása.

Games Day 2017 Facebook esemény

Games Day Budapest 2019 programjai:

9:00  Kapunyitás, a Golden Gobbo nevezések megkezdése.
10:00  Nyitóbeszéd.
12:00  A terepasztal verseny értékelése.
14:00  A Golden Gobbo nevezések lezárása.
15:00  A döntőbe be nem került figurák kiadása.
16:00  Eredményhirdetés és díjátadó ceremónia.
16:00  Záróbeszéd és a díjnyertes figurák kiadása.
17:00  Asztalbontás.
19:00  After Party a HammerTime Cafe-ban

 

Kattints az alsó menüsáv valamelyikére, hogy megtudj többet az adott témáról!Golden Gobbo

 Games Day Menü

 

Golden Gobbo 2017 Games Day 2017 Bitz Börze Games Day 2017 helyszín Games Day 2017 Bemutatózók jelentkezése Games Day 2017 Boltok Jelentkezése Games Day 2017 HammerTime Cafe