2019 változások

Kedves HammerTimer-ek!

Ezúton tájékoztatunk titeket, hogy kiértékeltük a kérdőívünket, melyet a napokban tölthettetek ki. Rengeteg választ kaptunk, melyeket köszönünk! Ezeket a válaszokat és a tavalyi véleményeiteket figyelembe véve, az alábbi változtatásokat vezetjük be a kávézóba.
 
2019.02.14-étől (Keddtől) a felső szinten lévő asztalokat fogyasztás mellett lehet igénybe venni, hasonló módon, mint korábban.
Ugyan ettől az időponttól változik a házirendje a kávézónak a terepasztalokra és a tereptárgyakra nézve is. Használat után minden tereptárgyat vissza kell pakolniuk a játékosoknak a helyére. Azon esetben ha ez nem történik meg, úgy 500 Ft-ot számolunk fel a visszapakolásért. Emellett kérünk mindenkit, hogy a tereptárgyak amortizációjáról tájékoztassa a kávézó személyzetét, hogy rövid időn belül ki tudjuk javítani a hibákat.
 
2019.01.14-től mindenki, aki legalább 24 órával terepasztalt foglal a játéka előtt, azokra nem vonatkozik az óránkénti asztalfoglalási díj. Hasonló módon, mint eddig fogyasztás mellett vehetik igénybe az asztalokat.
 
2019.01.14-étől módosul a havi tagságunk. A havi tagság innentől 5000 Ft-ba kerül, amely 5% kedvezményt biztosít a figurákra és festékekre, viszont a terepasztalok foglalási díjja nem vonatkozik az adott személyre. Hasonló módon, mint eddig fogyasztás mellett vehetik igénybe az asztalokat. Valamint változik az éves tagságunk is. Innentől 10% kedvezményt fog biztosítani (az éves tagság többi része változatlan).
 
2019.01.14-étől megváltozik a nyitvatartásunk a következőre:
Hétfő ZÁRVA
Kedd-Péntek 14:00-22:00
Szombat-Vasárnap 10:00-22:00
 
A fentieken felül az alábbi változásokat szeretnénk majd az év folyamán a bevezetni:

1. Hétvégente hosszabb nyitvatartás (10.00-24.00, ez legkorábban márciusra tud létrejönni)
2. Minőségi tereptárgy bővítés (ez egy folyamatos projekt és magában hordozza a jelenlegi készletek felújítását)
3. A klub székeinek lecserélése (szóljon akinek van ismerőse, aki székekkel foglalkozik :) )
 
Megértéseteket köszönjük!