Az Istencsászár szentséges 829.M40-ben évében az egész Ugleum-rendszert egy hatalmas Hipertér Vihar zárta el az Ember Birodalmának többi részétől. Mostanra érkezett el az idő, majdnem 1000 év múltán, hogy felszállt a szentségtelen rettenet, és a rendszer újra megközelíthető. A rendszer ásványi kincsekben gazdag, és egyetlen lakható bolygója Shilia, amely mindig hű volt a Birodalomhoz.

A viharok alatt a bolygón több Hipertér Kapu nyílt amin Nurgle démonai és hívői özönlöttek át és terjesztették a Vírust. A bolygó kormányzó az előírások szerint fegyverbe szólította a civil lakosságot, valamint segítségül hívta a kihelyezett Adeptus Astartes alakulatokat is, de elbuktak. Nurgle fertője és a démonai által terjesztett betegségek az egész bolygót átalakították és a halott birodalmiak testét hadrafogta a halál, és a dögvész szolgálatába. A hullák, és a fertő alatt viszont értékes ereklyék lapulnak, amik minden oldal számára értékesek. Vajon te melyik oldalhoz tartozól? Csatlakozz a HammerTime Cafe Kill Team kampányához!

A kampány kezdete: Február 27. (szombat)

Helyszíne: HammerTime Cafe (Budapest, IX ker. Üllői út 111.)

Minimum nevezési létszám: 6 fő

Nevezési határidő: Február 20. (éjfél)

A nevezési díj: 1500 Ft / fő.

Nevezni a killteam40k@hammertimecafe.hu címen lehet.

Kampány vezetője: Zilahi Attila (Zilahi)

Díjazás: A kampány első három helyezettje értékes nyereményekben részesül majd!

A kampány szabályai

A kampányhoz a Herald Of Ruin szabályait használjuk, amely ingyenesen elérhető az oldalukról. A versenyen az Injury szabályokat is kötelezően használjuk, amely a szabálykönyv 8. oldalán található. Ezen kívül a kampány szabálykönyvben leírtak alapján fejlesszük a csapatokat (ennek magyar változatát itt találhatjátok). A csapatok fejlesztését, a kampány könyv szerint végezzük.

A kampányon résztvevő csapatok listáját a Herald Of Ruin Team List-ek alapján kell elkészíteni, és a kampány előtt megszabott határidőre el kell küldeni a nevezési e-mail címre!

A  játékosok 250 pontnyi ‘Sereggel’ kezdenek és a kezdő bázisuknak megfelelően ebből 200 pontnyi ‘Csapatot’ állíthatnak ki.

Az első kampány játék után a HammerTime Cafe-ban bent kell hagyni a csapatlista egy másolatát, amelyet minden forduló végén frissíteni kell.

A játék folyamán nem lehet Mercenary egységeket bérelni.

A játék folyamán nem lehet Legendary Weapon-öket szerezni a Renow által.

Minden forduló végéig le kell adni a fordulóban történt változásokat a kampány vezetőjének, vagy a megjelölt e-mail címre. Ezt minden játékosnak el kell küldenie.

A kampány egy hexa rácsos térképen zajlik majd.

A kampány célja, hogy a résztvevő játékosok minél több területet tudjanak magukénak a küldetés végén.

A kampány során engedélyezett házi készítésű tehát “scratch built” figurák használata is. De ezeket az adott csata indulása előtt a játékosnak jeleznie kell az ellenfelének!

A kampány során nincs festési kötelezettség!

Saját narratívát nem kell írni, de mindenkit erre buzdítunk! Ide értendő a csaták és körök történéseinek saját leírása és a seregek motivációi is! Ezek szövegét a kampány Facebook csoportjába, vagy az email címünkre várjuk! A narratívák nem befolyásolják a játékot, de színesítik azt.

A csatákat a HammerTime Cafe klubhelységében kell lejátszani.

 

A kampány részleteit itt találhatjátok! 

Elérhetőségek

Facebook csoport: https://www.facebook.com/groups/1188778267817223/

Email cím: killteam40k@hammertimecafe.hu

Inkvizitor topik: http://inkvizitor.hu/index.php/forum/viewthread/781/