A nagy csaták árnyékában mindenki elfeledkezik a sötétben megbújó hősökről, akik csatájukkal nagyban befolyásolják a mellettük húzódó harcok végkimenetelét. Csendesen, beszivárógva az ellenséges vonalak mögé, és szabotálva, vagy frontálisan precízen bevágódni a sorok közé, és kiiktatni a legfontosabb célpontokat. Itt az idő, hogy csapatoddal te is megmutassad, hogy miként változtatnád a háború kimenetelét!

Örömmel jelentjük be az ország első Warhammer 40.000 - Kill Team versenyét, amelyet a HammerTime Cafe rendez. Mindenkit szeretettel várunk egy kellemes, színvonalas rendezvényre, ami már megszokott a Brave Tournaments rendezvényeitól.

 

1. Forduló

 Pontszám: 200 pont

Küldetések: Doomsday Device (2. küldetés), Take and Hold (3. küldetés), Last Stand (5. küldetés) (HTC küldetések)

Nevezési határidő: Február 25. (éjfél)

A forduló időpontja: Február 27. (szombat)

Nevezéseket várjuk: killteam40k@hammertimecafe.hu email címre

Minimum nevezési létszám: 8 fő

A nevezési díj: 1500 Ft / fő.

 

Díjazás: Az első helyezett 10.000 Forint értékű, a második 5.000 Forint értékű, a harmadik 3.000 Forint értékű vásárlási utalványt kap, melyet a HammerTime Cafe-ban lehet levásárolni.

 

Nevezési adatok: A nevezésben a következő adatoknak kell szerepelniük:

  • a játékos neve és/vagy beceneve, csapat tipusa és e-mail címe;

  • a játékos sereglistája (txt, html, doc, docx formátumban)

 

A csapatlistákat a február 25. éjfélig el kell küldeni a verseny email címére, valamint azokat nyomtatva a fordulóra is el kell hozni.


Festőverseny: Az első fordulóban Team Leader modellek nevezhetnek. A festőverseny nyertesét a résztvevők szavazzák meg. A festőversenyen nevezett egységnek szerepelnie kell a sereglistában.

 

Az 1. forduló részletes leírását itt olvashatjátok!

A versenysorozat részleteit itt olvashatjátok! 

Beszéld meg a fórumban!

Csatlakozz a Facebook eseményhez!