December 5-én került megrendezésre az idei Games Day Budapest, és a Golden Gobbo figurafestő verseny! Ez a rendezvény minden évben a hazai hobbisták egyik legfontosabb napja, hagyományos találkozóhelye és a hobbi népszerűsítésének ünnepe. 

Anno a D21-es Bázis csapata minden évben kivette a részét a Games Day lebonyolításának segítésében, ám idén immáron a HammerTime Cafe színeiben voltunk jelen, és nem csak, mint segítők, hanem rendező és támogató szerepben is, a veterán szervezőgárda mellett.

Az idei rendezvényen az érdeklődők 29 játékrendszert próbálhattak ki a bemutató asztalokon, melyekből négyet (Warhammer 40.000, Warhammer 40.000 – Kill Team, Infinity, Warhammer: Age of Sigmar) mi vittünk ki.

Jó volt látni, hogy az ország minden szegletéből érkeztek klubok és baráti társaságok, és rengeteg érdekes játékot ki lehetett próbálni!

Már régi hagyomány, hogy a Games Day-el együtt tarják a Golden Gobbo festőversenyt, melyre idén is rengeteg gyönyörű munka érkezett.

A bitzbörze asztalain a szemfüles hobbisták idén is igazi kincseket találhattak, a festő szakkör asztalánál pedig az érdeklődők igazi profiktól leshették el a festés alapjait és trükkjeit.

Idén mi szerveztük a büfét is, ahol üdítőkkel, kávéval és paninivel vártuk az éhes és szomjas hadvezéreket és érdeklődőket.

 

Köszönjük minden résztvevőnek, hogy eljött és találkozunk jövőre is!

Köszönettel,

A HammerTime Cafe csapata

 

... és itt egy kis videó is az eseményről!

A felhasznált képek Kabaman blogjáról, illetve Kovács Ádám, a Games Day Facebook oldalára feltöltött albumából származnak!