A HammerTime Cafe örömmel hirdeti meg a 2016. január 30.-31. szombat-vasárnap, az első Golden Painting festőversenyét. Várunk mindenkit akinek kedve van figurát festeni. Nevezni bármilyen figurával lehet, legyen az akár egy Warhammer, vagy egy társasjátékból vett figura.

Golden Painting

 

Verseny időpontja: Január 30.-31. (szombat-vasárnap) mindkét nap 10:00-21:00-ig

Nevezni a helyszínen, vagy e-mailben az info@hammertimecafe.hu-n lehet.

Nevezési díj: 1500 Ft (A verseny napján a HammerTime Cafe-ból vásárolt dobozzal való indulással nevezés ingyenes)

Minimum létszám: 8 fő

 Díjazás: A legtöbb kedvelést szerzett figura tulajdonosa 10 tetszőleges 12ml-es Citadel  tégely festéket választhat a HammerTime Cafe polcáról.

Versenyszabályzat

A versenyre legfeljebb alapozott figurák indulhatnak, amiket a helyszínen kell kifesteni a megadott időkereten belül. Az induló figurákat behozott állapotukban lefényképezzük. A HammerTime Cafe minden nevezőnek biztosít a Festő Workshopon megszokott figurákat, ha esetleg ilyen figurával szeretnének nevezni.

A figurák konvertálása, vagy akár teljesen saját kézzel készítése is engedélyezett, amit akár a helyszínen is lehet művelni. Ha valaki elektronikát szeretne használni (led-eket, motorokat stb.), természetesen engedélyezett.

A rendezvényre szeretettel várjuk, mind az ecsettel, mind pedig az airbrushal dolgozó festőket. Festéket, anyagokat (homok, green stuff stb.), és eszközöket mindenkinek saját magának kell biztosítani.

A verseny mindkét napján 16:00-21:00 között profi fotós segítséggel lehet lefotóztatni a figurát, amely utána a Facebook oldalunkra kerül fel. A figura fotózásáig a nevezett figurákat a HammerTime Cafe-ban tároljuk.

A vasárnapi fotózás után az elkészült képek naponta kerülnek fel a HammerTime Cafe Facebook oldalára. Minden figuráról 1 kép fog felkerülni az oldal verseny albumában. Az a festő fog nyerni, akinek a figurája a legtöbb kedvelést gyűjti 2016 február 14-éig. Természetesen a képek megosztása engedélyezett.A legtöbb kedvelést szerzett figura tulajdonosa 10 tetszőleges 12ml-es Citadel  tégely festéket választhat a HammerTime Cafe polcáról.


Beszéld meg az inkvizitor.hu fórumán!

A Facebook eseményt itt találhatjátok!

A verseny leírását itt találhatjátok!

 

Mindenkit szeretettel várunk a rendezvényre!

A HammerTime Cafe szervező gárdája