Games Workshop pletykák: 2016. 11. hét

 

Visszatér a GW a versenyszervezéshez!

A GW a világ legnagyobb wargame cége, viszont már évek óra nem foglalkozik a versenyszférával. Ezért a versenyezni vágyók saját rendszereket fejlesztettek ki az évek során.

Most nagyon úgy néz ki, hogy a GW végre beáll a sorba és bedob a közösbe egy saját kampány- és verseny struktúrát a 40k-hoz és az Age of Sigmar-hoz is! A 40-k verzióhoz már képeink is vannak!

LINK

LINK

Age of Sigmar pontrendszer?

Az előző pletykához társult egy olyan infó is, hogy a GW pontrendszert fog adni az Age of Sigmar-nak. Nos várjuk ki a végét, de úgy néz ki ez nem lesz igaz. A pletyka terjesztője valószínűleg valamilyen rangsort értett félre.

LINK

Lost Patrol

Ha valaki rég követi már a Beasts of War adásait akkor hallhatta már többször is, hogy a GW számára az egyik út amit újra járnia kell a sikerhez, az a társasjátékok kiadása kell legyen. Úgy néz ki ez is történik.

Ott volt a Betrayal of Calth, az Assasinorum és az új Overkill. Most egy újabb régi klasszikus tér majd vissza, mégpedig nem más, mint a 2000-ben kiadott Lost Patrol új verziója! Ebben a társasban egy csapat dzsungelben elveszett Blood Angel Scout-ot kell átvezetnünk a génorzóktól hemzsegő erdőségen.

LINK

LINK

 

Bretonnia

A GW webshop-ból napi szinten tűnik el (értsd Sold Out) egy Breton egység. Már eddig is voltak pletykák, hogy a Bretonok is a Tomb King-ek sorsára jutnak, és teljesen eltünnek a kínálatból, bár egy valamiben furcsa ez a jelenség. Mikor kikukáztak valamit (Chaos és Skaven egységek, kezdődobozok, teljes Tomb Kings széria) mielőtt levették volna őket, bekerültek az új Last chance to buy szekcióba. Nos itt ilyen (még) nem történt. Pl. a teljes Lizardmen sereg is így tűnt el majd újradobozolva jelent meg újra.

Sajnos attól tartok a megoldás az lehet, hogy már van egy beütemezett dátumuk a Last chance to buy-ra, és, ha addig elfogy valami, akkor az elfogyott....

LINK

 

Blood Bowl

Már korábban is megírtuk, hogy 2017-ben visszatér a Blood Bowl társas, az újraszerevezett Specialist Games Studio jóvoltából. Most viszont kaptunk egy rövid ismertetőt is, egyenesen egy amerikai GW alkamazottól (atyaég! ez mekkora szó!), amit ráadásul videóra is vehettek! Inkább nézzétek:

LINK