Örömmel jelentjük be, hogy a mai naptól hivatalosan is elindult a HammerTime Cafe weboldala! Ezen alkalomból jövő hét péntekig 10% kedvezményt adunk minden termékünkből minden regisztrált  vásárlónak a webshopon keresztüli rendelésre.

A weboldal még fejlesztés alatt vag, de igyekeztünk a lehető legtöbb tartalommal ellátni az oldalt, ezért a webshop mellett, helyett kapott egy eseménynaptár, amiben friss információkat kaphattok a HammerTime Cafe-ban megrendezésre kerülő kezdőnapokról, versenyekről, kampányokról, festő workshop-okról, szerepjátékos napokról és még rengeteg más eseményről is! 

Az oldalnak saját blog felülete is van, melyen rendszeresen jelennek majd meg az általunk forgalmazott és népszerűsített játékokkal és a klubélettel kapcsolatos hírek, pletykák, beszámolók és cikkek!

Ráadásul, hogy megkönnyítsük a dolgotokat a kezdőlapról csak egy kattintás távolságra találjátok Youtube csatornánkat és a Facebook-on futó Játékos kereső csoportunkat is!

Ha tetszik az oldal, kattints ránk a közösségi média felületein is!

Facebook

Google+

Twitter

Bármilyen kérdésed lenne a rendeléssel, asztalfoglalással, vagy akár a játékkal kapcsolatban írjál bátran az e-mail címünkre.

E-mail: info@hammertimecafe.hu

Köszönettel, A HammerTime Cafe csapata