Elérkezett a Games Workshop saját Age of Sigmar kampánya, melyben világ szerte vesznek részt hivatalos és független boltok, valamint klubok. Büszkén jelenthetjük, hogy ezek között mi is ott vagyunk! 

 

A kampány célja: 

A kampány célja, hogy a játékosok befolyásolják Gyhran, az Élet Birodalmának jövőjének alakulását!

 

A kampány időtartama: 

Kezdet: 2016.07.14

Vég: 2016.08.14

 

A részvétel:

Először is a részvételhez el kell döntened, hogy melyik harcoló fél oldalán akarsz megküzdeni a kampányban! 

A választható frakciók: Rend (Order), Káosz (Chaos), Pusztítás (Destruction) és Halál (Death).

Seregedben csak olyan egységek lehetnek, melyek mindegyike rendelkezik a választott szövetség kulcsszavával (Keyword). 

A kampány során 'Open', tehát pontrendszer nélküli és 'Matched', tehát a hivatalos pontrendszert használó játékok is elfogadottak! 

A kampány során nem egy megkötött sereggel küzdesz, így seregedet a játékok előtt úgy állítod össze, ahogy csak akarod! Fontos viszont, hogy, ha már elkötelezted magad egy frakció mellett, akkor ki is kell tartanod az oldalukon a kampány végéig! 

A kampányban csak olyan csaták eredményét tudjuk elfogadni, melyben két frakció serege küzdött meg egymással! Tehát, ha valaki pl. Order vs. Order játékot játszik, akkor annak eredménye nem számít majd bele a kampány menetébe!

 

A játékok menete, ha a HammerTime Cafe-ban játszotok: 

- Jelezzétek a boltban bent lévő kollégánknak, hogy kampány játékra érkeztetek! Ő berendez majd nektek egy asztalt, és ellát titeket az adott hét kampány küldetésnek leírásával, amennyiben azt szeretnétek lejátszani. Ezen felül természetesen bármely hivatalos Age of Sigmar küldetés (Battleplan) használható a kampányhoz!

- Miután lejátszottatok egy vagy több játékot,  jelezzétek annak eredményeit kollégánknak, és majd mi továbbítjuk azt a Games Workshop felé!  

 

A játékok menete, ha nem a HammerTime Cafe-ban játszotok:

-Miután lejátszottatok egy vagy több játékot,  jelezzétek nekünk üzenetben vagy személyesen annak eredményeit, amit majd mi továbbítunk a Games Workshop felé!  

 

Fontos, hogy az eredményeket csak a kampány végéig tudjuk elküldeni a Games Workshop-nak! 

 

A csaták mellett van még egy további lehetőség is mellyel segítheted frakciódat a háborúban! Az is pontokat ér ugyanis, ha a kampány ideje alatt vásárolsz egy Age of Sigmar dobozt a HammerTime Cafe-ban, és annak tartalmából festve bemutatsz még a kampány vége előtt egy 'warscroll'-nyi egységet! 

 

 

Ajándékok: 

Minden kampányban résztvevő játékos a készlet erejéig egy gumi karkötőt és négy kitűzőt kap ajándékba! Ezeket viszont csak személyesen tudjuk átadni nektek a boltban!

 

A kampány háttértörténete: 

Sigmar Korának kezdete óta a Rend erői rettenthetetlenül küzdenek szerte a Birodalmakban a Káosz sötét istenei és az egyéb ártó erők ellen. De talán minden világ közül Gyhran-on, az Élet Birodalmában vívják a felek a legvéresebb háborút. Bár úgy tűnt Gyhran végleg elveszett, Sigmar és a feltámadt Alarielle istennő összevont erőinek hála újra van remény a győzelemre! 

Ezen remény szimbóluma a Rend erői által újjáépített három település: Phoenicum, Szürkevíz Erősség (Greywater Fastness) és az Élő város (Living City) lettek. 

A kampány során a játékosok ezen városokat védelmezik majd az azokat elfoglalni vágyó erőktől. Vagy éppen küzdenek majd az elpusztításukért!

A HammerTime Cafe-ban lejelentett játékok résztvevői Phoenicum sorsát befolyásolják majd! 

 

Ha többet akarsz megtudni a kampányról látogass el annak hivatalos honlapjára

Ha többet akarsz megtudni az Age of Sigmar világáról, akkor hallgasd meg az erről készült podcast adásunkat is! 

Ha bármi egyéb kérdésed támadna, keress minket bizalommal! 

info@hammertimecafe.hu 

https://www.facebook.com/hammertimecafe

Budapest, 1091. Üllői út 111.