Sokatok kérésére elindul a HammerTime Cafe legújabb rendszeres eseménye, a Vampire Klub :)
 
Jelentkezzetek és gyertek el július 14-én szombaton egy sötét és élvezetes játékra a HammerTime Cafe-ba! :)
 
A méltán híres Vampire a világ egyik legnépszerűbb szerepjátéka, mely a magyar szerepjátékos közösség egyik legnagyobb kedvence, és töretlen népszerűségnek örvend immár több mint húsz éve. Hamarosan érkezik a játék ötödik kiadása, melyet már tűkön ülve várunk. Ennek örömére úgy döntöttünk, a HammerTime Cafe csapata, hogy elindítjuk a Vampire Klub napokat, melyek nyitottak a régi motorosok, valamint az új érdeklődők számára is, hasonló módon, mint a Dungeons & Dragons Klub napokon is.
 

„Évszázadok árnyai közt éltem. Ideje végre megmutatnom magam a világnak. Fel akarom támasztani pár régi cimborámat. Kicsalogatom őket… ” /Lestat, Queen of the Damned/ 


Üdvözlet az Éjszaka Gyermekeinek, Matuzsálemeknek és Újszülötteknek egyaránt! 

Itt az idő, hogy ez alkalommal alámerüljünk a gótikus punk és az urban fantasy világába, és játszunk egyet a World of Darkness egyik legemblematikusabb játékával, a Vampire-rel.

 Ez egy havi rendszerességű rendezvény, melynek a Vampire szerepjáték áll a középpontjában, és ennek minden változata (Vampire: The Masquerade, Vampire: Dark Ages, Victorian Age: Vampire, Kindred of the East, Vampire: The Requiem, V20). A klubnap keretein belül lehetőségetek nyílik mesélni és játszani egyaránt.

Az aktuális mesélők és játékaik listáját itt láthatjátok: 

- Borvíz Endre
- Gyurina Illés 
- Hellner Balázs
- Hertelendy Zsanett Csilla
- Török Bence: Vampire: The Requiem - Vampire 2077 - A Vámpírok hajnala

A kalandok hangulatkeltőit megtaláljátok az eseménynél a „Beszélgetés” fül alatt. 

A klubnap délelőtt 11 órától kezdődik. A játékok hosszúsága opcionális.

Ha szeretnétek jelentkezni a játékokra, írjatok egy üzenetet a számotokra legszimpatikusabb játék mesélőjének a Facebookon keresztül, akivel a továbbiakban minden fontos dolgot egyeztetni tudtok majd. Annak érdekében, hogy a mesélő biztos észrevegye az üzeneteteket írjatok egy hozzászólást is a hangulatkeltőjéhez! A jelentkezési határidőt kérjük, tartsátok be, hiszen a mesélő számára is fontos, hogy megfelelően fel tudjon készülni a kalandra, és tudja, hány játékosra számíthat.
Az esemény leírásánál láthatjátok, hány fő számára van még szabad hely az aktuális játékokon.

A jelentkezési határidő a játékosok számára: JÚLIUS 11. (szerda)

Természetesen, ha mesélni szeretnétek a következő klubnapon, erre is van lehetőségetek. Ebben az esetben arra kérnélek titeket, vegyétek fel velem a kapcsolatot a madnesswalker@gmail.com e-mail címen. 
Az e-mailben kérlek titeket, hogy:
- írjátok be a tárgyhoz, hogy „Vampire klubnap”
- mutatkozzatok be röviden
- írjátok meg a Facebook-os elérhetőségetek linkjét a könnyebb kapcsolattartás érdekében
- írjátok meg, hogy a Vampire melyik változatát szeretnétek mesélni
- csatoljatok egy rövid hangulatkeltőt a történetetekhez
- írjátok meg, hány főnek mesélnétek, és van-e valami egyéb jellegzetessége a kalandnak (pl. előre elkészített karakterek, kezdőbarát mese, tapasztalt játékosoknak szóló mese, crossover stb.). 

Szeretettel vár titeket a HammerTime Cafe csapata!

És a jó öreg Lestat szavaival élve: „Gyertek! Gyertek! Bújjatok elő… a HammerTime Cafe-ban találkozunk!” ;)