Ismerd meg a Kampányainkat!

Szereted a hadjáratokat? Amikor számít minden csatád kimenetele, és azokat hordozod a kampány végéig? Ha igen, akkor itt a lehetőség, hogy folyamatosan induló kampányainkon induljál, ahol színvonalas rendezéssel egy egész hadjáratban, vagy gyakrabban kampánynak hívott játékban résztvegyél!

  

Hamarosan Hammer Times

Hogyan is kezdjünk bele egy kampányba?

Miután eldöntötted, hogy egy játék kampányán szeretnél indulni a gyűjtött seregeddel/csapatoddal, csak annyi a dolgod, hogy nevezzél az adott e-mail címen, és várj a kampány kezdésére. Általában a kampány kezdetekor, egy megadott mennyiségű területtel rendelkezik minden játékos, amit egy térképen jelölünk, így ott követheted a területfoglalások alakulását.

Nem kötelező, de a játékélményt igazán magasra emeli, ha minden játékos elkészíti a saját seregének/csapatának a narratíváját, ami ugye a sereg háttértörténete. Ezt a narratívát természetesen lehet tovább írni a kampány történéseiről is. :)

  Asrago: City Of The Plague - Kill Team kampány a HammerTime Cafe-ban

Mi a célja egy kampánynak?

Általában a kampányok célja, hogy több területet szerezzél, vagy esetleg több nyersanyagot.

Ezen kívül többféle különdíj is gazdára szokott találni, mint a legjobb narratíva írója, vagy a legszebben festő játékos.

Ez többféle formában is megjelenhet, amit a kampányok leírásában találhatsz.

HammerTime Cafe

 

 

Milyen kampányok indulnak a HammerTime Cafe-ban?

A célunk az, hogy minden játékrendszerből kampányt indítsunk, ezzel is megadva nektek azt a lehetőséget, hogy egy tényleges hadjáratban vegyetek részt, ahol nem csak a taktikai, de a stratégiai képességeiteket is kipróbálhassátok.

Jelenleg a következő játékrendszerekből indult kampány:

Warhammer 40.000 - Kill Team: Asrago: City Of The Plague

Kings Of War: Old World Reconquista

Mordheim: City Of The Damned

Természetesen több másik játékrendszerből is készülnek a kampányok, és idővel el is fognak indulni azok.

 

 

 

 

Fontos megjegyezni, hogy a HammerTime Cafe Ligájába a kampánymeccsek súlyozottan számítanak, így aki megakarja mutatni, hogy ő a legjobb játékos, akkor javasolt, hogy induljon a kampányokon.