HammerTime Cafe Klub Gyakran Ismételt Kérdések

Szerettél volna mindig is egy olyan közösséghez tartozni, ahol bármikor és bárkivel a kedvenc hobbidról beszélgethetsz? Gyere és legyél a HammerTime Cafe klubjának tagja!

Milyen előnyökkel jár, ha tagja vagyok a HammerTime Cafe klubjának?

A HammerTime Cafe tagsága lehetővé teszi, hogy kedvezményes áron fogyassz az ital-, és ételkínálatunkból, valamint kedvezményt biztosít a társasjátékok, figurák, azok kiegészítőik, és a festékekre (a napi tagság kivételével). De ez még semmi, mert a napi tagság ára teljes egészében lefogyasztható, tehát minőségi italokat, ételeket vásárolhatsz belőle a HammerTime Cafe-ban, hogy a játék közben semmibe ne szenvedjetek hiányt!

Mennyi időre lehetek tagja a klubnak?

Ez attól függ, hogy milyen tagságot vásárolsz. Jelenleg három féle tagság létezik:

Napi tagság

Havi Tagság

Éves Tagság

Olyan tagsággal rendelkezek, amely kedvezményt biztosít a figurákra. Viszont a webshopban nem változtak az árak. Valami probléma van?

Semmi probléma nincsen, a webshopban lévő árak nem változnak meg attól, hogy tagja vagy a HammerTime Cafe klubjának. A havi tagságodat a tagsági kártyád felmutatásával, az éves tagságodat a neved bemondásával tudod érvényesíteni. Tehát a webshopon lévő árakból még levonódik az adott kedvezmény.

Éves tagsággal rendelkezem, és nem értem pontosan, hogy a 200 000 Ft-os kedvezmény határ hogyan működik. Tudnátok segíteni?

Természetesen. Az éves tagság 200 000 Ft-os kedvezmény határához a vásárolt termékek kedvezményes árait írjuk fel. Tehát ha van egy termék, amelynek az ára 10 000 Ft, azt te az éves tagság 20% kedvezménye miatt 8 000 Ft-ért vásárolhatod meg. Ilyenkor ezt az árat adminisztráljuk (tehát a 8 000 Ft-ot). Mindaddig 20% kedvezménnyel vásárolhatod meg a megadott termékeket, ameddig el nem éred a 200 000 Ft-nyi vásárlást. Ha esetleg ezt elérted, akkor már nem tudsz 25%-al vásárolni, de a tagságod végéig a többi előnyöd ugyan úgy érvényes (például a tagságod árának lefogyasztása).

Mennyi ideig érvényes a tagságom?

Napi tagság esetén a megvásárlás napján érvényes a tagság.

A havi tagság a megvásárolt hónap napjától kezdve egy hónappal később ugyan azon napjáig érvényes. Például egy 2016.02.01. dátummal megvásárolt havi tagság 2017.03.01. dátumig érvényes.

Az éves tagság a megvásárolt hónap napjától kezdve egy évvel későbbi ugyan azon hónap napjáig érvényes. Például egy 2016.02.01. dátummal megvásárolt éves tagság 2017.02.01. dátumig érvényes.

Hol tudom megvásárolni a tagságokat?

Megrendelheted a webshopunk "Kiegészítők" menüjének "Tagságok" menüpontja alatt, vagy megvásárolhatod élőben a HammerTime Cafe-ban.

Hol tudlak elérni titeket, ha lenne más kérdésem is?

Több lehetőséged is van velünk beszélni:

-          Helyben a HammerTime Cafe-ban.

-          Az info@hammertimecafe.hu e-mail címre írva.

-          A Facebook oldalunknak üzenve.

Várjuk kérdéseidet! :)

HammerTime Cafe Logo