Telefon: +36 30 424 8556      |     Asztalfoglalás: HTCasztalfoglalas@gmail.com
AGENT OF THRONE: TRUTH & DREAMS

AGENT OF THRONE: TRUTH & DREAMS

LEGACY OF DORN

LEGACY OF DORN

WARLORD: FURY OF THE GOD MACHINE

Rendelhető
Webshop ár: Webshop ár: 3 401,70 Ft Bolti ár: 4 002,00 Ft
Egyik sem
Adeptus Titanicus. Mikor már minden úgy tűnik elveszett s a Birodalmi Gárda és az Adeptus Astartes csapatok sem képesek már az ellenséget kordában tartani, egy végső fegyver létezik, mely képes megőrizni a bolygó integritását s mégis letörölni az ellent a planétáról... A Titánok. Hatalmas Isten gépek melyeket az Omnissiah papjainak legfejlettebb technikai vívmányai és áldása kísér végeláthatatlan csatákba, s azok közül is a leghatalmasabb a Warlord Titán.

Adeptus Titanicus. Mikor már minden úgy tűnik elveszett s a Birodalmi Gárda és az Adeptus Astartes csapatok sem képesek már az ellenséget kordában tartani, egy végső fegyver létezik, mely képes megőrizni a bolygó integritását s mégis letörölni az ellent a planétáról...
A Titánok. Hatalmas Isten gépek melyeket az Omnissiah papjainak legfejlettebb technikai vívmányai és áldása kísér végeláthatatlan csatákba, s azok közül is a leghatalmasabb a Warlord Titán.
Hosszas és vérszomjas háborúk sorozatát követően a Pallidus Morr demi-légiót átvezénylik egy közeli, háború tépázta iparvilágra melyet a Káosz sötét légiói mételyeznek. A Birodalmi Vadászok Titán légió oldalán kell szembe szállniuk a Romlást hozó hatalmak Titán seregével.

Vajon képes lesz a két Légió félretenni nézetkülönbségeiket s győzedelmeskednek a Káosz erői felett? Vagy kiderül hogy ezen hatalmas gépek lelke is oly törékeny akár alkotóiké?

A könyv angol nyelvű!