1-5-ig Össz.: 16

oldalanként

Oldal:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 • DEATH GUARD SCRIBBUS WRETCH THE TALLYMAN

  A sötét istenek követői tudják, hogy a szavaknak és a számoknak hatalma van. Nurgle szentségtelen prédikátorainak neve pedig Tallyman, akik jól tudják, hogy Nurgle száma a 7-es. Ők egyben demagógok, és támogatótisztek a Death Guard áruló légió sorai között.

  További információk

  Normál ár: 6 475,00 Ft

  Akciós ár 5 827,50 Ft

 • DEATH GUARD PLAGUE MARINES

  A Death Guard légió gerincét alkotó Plague Marine-ok száma több ezer év elteltével sem csökken. Nurgle szolgálatban testük rothadni kezdett, amelytől néha a páncéllemezek közül undorító folyadék buggyan ki. Testük már nem érzi a fájdalmat, de céljuk mindig ott lebeg a szemük előtt. Nurgle ellenségeit elpusztítani.

  További információk

  Normál ár: 11 100,00 Ft

  Akciós ár 9 990,00 Ft

 • EASY TO BUILD DEATH GUARD PLAGUE MARINES

  Semelyik áruló légió sem áll olyan magasan Nurgle szemében, mint a Death Guard. A Plague Marine-ok masszív páncéljukban cammognak előre a csatatereken, ajkukon a pártfogójukat dicsőítő imákkal. További információk

  Normál ár: 3 700,00 Ft

  Akciós ár 3 330,00 Ft

 • TYPHUS: HERALD OF THE PLAGUE GOD

  Typhus, Mortarion első ragály századának vezetője és a leghírhedtebb parancsnoka a dögvész flottának. Ősi hajójáról, a Terminus Est-ről, terjeszti Nurgle betegségét és a szenvedést a galaxis minden részébe. A birodalmi bolygókon, a fertőzése által, a halottak is életre kelnek, akiket csak pestis zombiknak neveznek. Harapásuk által tovább terjed Nurgle ”áldása” és ezzel a káosz is az Ember Birodalmában.

  További információk

  Normál ár: 9 250,00 Ft

  Akciós ár 8 325,00 Ft

 • DEATH GUARD PLAGUE MARINE ICON BEARER

  A Death Guard légió tagjai, ahogy Nurgle híveinek többsége belülről egy rothadó hústömeg, amelytől a harcmezőn mindenki aki szembeszáll velük egy szívós és szinte elpusztíthatatlan ellenféllel kerül szembe. Az ikonhordozókról ismertetik meg, hogy ez az a renegát űrgárdista sereg, akiktől jobb menekülni.

  További információk

  Normál ár: 6 475,00 Ft

  Akciós ár 5 827,50 Ft

1-5-ig Össz.: 16

oldalanként

Oldal:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4