1-5-ig Össz.: 23

oldalanként

Oldal:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 • DEATH GUARD PLAGUEBURST CRAWLER

  A PlagueBurst Crawler-ek, lomhán mozgó, ostromgépek, melyek szívóságukat a hatalmas öklelő-pajzsaiknak, vastag páncéljaiknak és a démoni erőknek köszönhetik. A távolban lévő ellenségekre a plagueburst ütegjük tűzét zúdítják, amelynek lövedéke hasonló erővel csapódik be, mint a birodalmi demolisher cannon-é, a robbanóanyag mellé kevert fertőző spórák miatt. Akik közel mernek kerülni ehhez a hatalmas harcijárműhöz azokra a biztos halál vár a ragályt szóró fegyvereitől.

  További információk

  Normál ár: 14 800,00 Ft

  Akciós ár 13 320,00 Ft

 • DEATH GUARD PLAGUE MARINES

  A Death Guard légió gerincét alkotó Plague Marine-ok száma több ezer év elteltével sem csökken. Nurgle szolgálatban testük rothadni kezdett, amelytől néha a páncéllemezek közül undorító folyadék buggyan ki. Testük már nem érzi a fájdalmat, de céljuk mindig ott lebeg a szemük előtt. Nurgle ellenségeit elpusztítani.

  További információk

  Normál ár: 11 100,00 Ft

  Akciós ár 9 990,00 Ft

 • EASY TO BUILD DEATH GUARD POXWALKERS

  A csatatereken cammogó rothadó átkozott tömegek, akiket az elmúlás és a ragályok istene, Nurgle a Death Guard áruló légió szólgálatára bocsájtott. További információk

  Normál ár: 3 700,00 Ft

  Akciós ár 3 330,00 Ft

 • MORTARION: DAEMON PRIMARCH OF NURGLE

  Mortarion tízezer évig járta a csatamezöket szörnyű démonokkal, ragályokat hordozó drónokkal vállvetve. Körülötte lengő betegséggel teli levegőtől ellenségei fuldokolni kezdenek. Szárnyaival könnyűszerrel kerül a csatamező megfelelő pontjára, hogy kaszájával (ManReaper) elvágja az ellenfél legfontosabb egységeinek életfonalát.

  További információk

  Normál ár: 33 300,00 Ft

  Akciós ár 29 970,00 Ft

 • DEATH GUARD NAUSEOUS ROTBONE

  Az egykori Death Guard Apotekáriusok, akiknek feladata az volt, hogy a sérülteknek gyógyulást hozzanak, - vagy akiknek nem lehetett segíteni annak feloldozást – a sötét erők pont az ellentettjére változtatták feladatukat. Akik egy Death Guard Plague Surgeon ellen harcba mernek szállni, azoknak számolniuk kell a leghalálosabb mérgek és ragályokkal való érintkezéssel.

  További információk

  Normál ár: 6 476,00 Ft

  Akciós ár 5 828,40 Ft

1-5-ig Össz.: 23

oldalanként

Oldal:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5