Warhammer: Age of Sigmar

Warhammer: Age of Sigmar

A Warhammer Öreg Világa bár végül elesett a Káosz ellen vívott háborúban, a harcnak még koránt sincs vége! Sigmar, a Rend erőinek istene és királya, a nyolc halandó síkon egy új világ építésébe kezdett.

1-5-ig Össz.: 9

oldalanként

Oldal:
 1. 1
 2. 2
 • SKINKS

  Bár kisebbek és fizikailag gyengébbek, mint Saurus testvéreik, a Skink-ek mesterei felderítésnek, nyomolvasásnak és gerilla hadviselésnek. Dárdáikkal és köpőcsöveikkel még az előtt lemészárolják az ellenséget, hogy azok meghallanák a Skinkek közeledtét. További információk

  Normál ár: 8 213,00 Ft

  Akciós ár 7 391,70 Ft

 • START COLLECTING! SERAPHON

  A Seraphon-ok a Rend Erőinek titkos szövetségesei. A csillagok közül érkeznek, hogy Slann mestereik vezetésével leszámoljanak a Káosz ártó erővel, legyenek azok a Nyolc Világ bármelyik szegletében! További információk

  Normál ár: 20 075,00 Ft

  Akciós ár 18 067,50 Ft

 • SAURUS OLDBLOOD ON CARNOSAUR/TROGLODON

  A mitikus Carnosaur bestiák hátán harcba induló Oldblood harcosok a Seraphon seregek megtörhetetlen vezérei, akik haragját elől a pusztító erők egyetlen követője sem kerülheti el.

  Carnosaur rokonaikkal ellentétben a Troglodonok leghatásosabb fegyverei nem karmaik és állkapcsuk, hanem halálos mérgük, melyet akár messziről is képesek ellenfelükre köpni.

  További információk

  Normál ár: 17 619,00 Ft

  Akciós ár 15 857,10 Ft

 • SAURUS GUARD

  A Suarus guard tagjai erős és bátor harcosok, akik egy élő pajzsként oltalmazzák Slann mesterüket. További információk

  Normál ár: 12 775,00 Ft

  Akciós ár 11 497,50 Ft

 • GRAND ALLIANCE: ORDER

  Megkezdődött Sigmar kora! A Rend erői összegyűltek, hogy mindent elsöprő csapást mérjenek a Káosz és más ártó erők seregeire! Elérkezett az idő, hogy Azyr kapui megnyíljanak és egy új kor kovácsolódjon a harcok tüzeiben.

  Angol nyelvű kiadvány!

  További információk

  Normál ár: 7 300,00 Ft

  Akciós ár 6 570,00 Ft

1-5-ig Össz.: 9

oldalanként

Oldal:
 1. 1
 2. 2