Warhammer: Age of Sigmar

Warhammer: Age of Sigmar

A Warhammer Öreg Világa bár végül elesett a Káosz ellen vívott háborúban, a harcnak még koránt sincs vége! Sigmar, a Rend erőinek istene és királya, a nyolc halandó síkon egy új világ építésébe kezdett.

1-5-ig Össz.: 303

oldalanként

Oldal:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 61
 • WARHAMMER UNDERWORLDS: MAGORE'S FIENDS SLEEVES

  Kártyavédők, amely tökéletes védelmet és stílust ad Magore' Fiends bandájának, amely az alapdobozban is helyet foglal. A karakterkártyák védőjén kívül mindegyik kártyavédőn szépen kidolgozott kép helyezkedik el, amely a frakció stílusához van igazítva. További információk

  Normál ár: 1 969,00 Ft

  Akciós ár 1 772,10 Ft

 • WARHAMMER UNDERWORLDS: THE CHOSEN AXES

  Zúzzad szét a FyreSlayer törpökkel az alvilág szörnyűségeit és szerezd meg a legnagyobb kincset az úr-aranyat.

  További információk

  Normál ár: 6 891,00 Ft

  Akciós ár 6 201,90 Ft

 • DARKOATH WARQUEEN MARAKARR BLOOD-SKY

  Több ezer halandó törzs csatlakozott a káosz hatalmához, de talán a legelsők a Darkoath Warqueen-ek voltak. Minden alkalmat megragadnak, hogy a sötét istenek kegyeit keressék. Minden mozdulatukat az állatias, vad karizmájuk és lelkük égető tüze fűti. Marakarr Blood-sky találtatott a legjobbnak törzse vezetésére amelyet újra és újra bebizonyít mindenkinek. Barbár törzse minden szavának engedelmeskedik.

  További információk

  Normál ár: 7 875,00 Ft

  Akciós ár 7 087,50 Ft

 • BATTLETOME: LEGIONS OF NAGASH

  Rettegett sötét alak, aki csak halált és rettegést hoz mindenki szívébe. Nagash a halottak teljhatalmú ura rideg arckifejezéssel szemléli teremtményei vérontását. Szétszaggatott ellenségei egy pillanat leforgása alatt új életre kelnek és azok ellen fordulnak, akik mellett eddig harcoltak. Nagash, a halál avatárja, minden élőre pusztulást hoz…

  További információk

  Normál ár: 9 844,00 Ft

  Akciós ár 8 859,60 Ft

 • NIGHTHAUNT KELDREK: KNIGHT OF SHROUDS

  Ez a Knight Of Shrouds egy áruló, aki elfordult saját fajtájától, hogy Nagash pokoli disztópiájában uralkodhasson ahelyett, hogy Sigmar mennybéli seregében szolgálhasson. Keldrek megszámlálhatatlan lidércet vezet a harcokba és élőhalott tömegeket gyűjt, minden földön ahol csak jár. Pengéjének vágása jég hideg, ahogy halhatatlan szíve is.

  További információk

  Normál ár: 7 875,00 Ft

  Akciós ár 7 087,50 Ft

1-5-ig Össz.: 303

oldalanként

Oldal:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 61