Telefon: +36 30 424 8556      |     Asztalfoglalás: HTCasztalfoglalas@gmail.com
SONS OF BEHEMAT: MANCRUSHER MOB

SONS OF BEHEMAT: MANCRUSHER MOB

Small Mystery Box

Small Mystery Box

BATTLETOME: SONS OF BEHEMAT

Rendelhető
Webshop ár: Webshop ár: 12 293,55 Ft Bolti ár: 14 463,00 Ft
Egyik sem

Nélkülözhetetlen útmutató a Sons of Behemat csapat kedvelői számára!

Amikor ezek a hatalmas lényeg megjelennek, mindenki más jobban teszi, ha elbújik előlük, amennyiben túl akarja élni a találkozást. Ezek a rosszmájú titánok bármit összetörnek, ami az útjukba kerül. Azért élnek, hogy harcoljanak és gyönyörködjenek óriási erejükben. Fajtájuk legnagyobb, legdurvább és legagresszívabb emberei által vezetett Sons of Behemat mikor csatába vonul, minden lépésüknél megremeg a föld.

Ez a nélkülözhetetlen könyv mindent tartalmaz, amit tudnod kell, ha a Warhammer Age of Sigmar játékaiban veszel részt. Megismerheted gargantfélék lenyűgöző történetét, amely egészen a mítoszok koráig nyúlik vissza. Olvashatsz Behemat bukásának tragikus történetéről és a Fenevad korszakáról illetve Brodd király felemelkedése miként változtatta meg adolgokat.

Ez a 96 oldalas keménykötésű könyv a következőket tartalmazza:

– A Sons of Behemat háttérinformációkat beleértve az ősi történelmüket, a kisebb fajokkal való zavaros kapcsolatukat és megismerhetsz legendás alakokat, mint Brodd király.
– Epikus alkotásokat
– 8 (igazán nagy) hadi tekercset és harci profilt (köztük a Beast-smasher Mega-Gargant és a papi Brodd király)
- Szabályokat 4 különböző törzsre (plusz parancsnoki tulajdonságok, hatalmi műtárgyak, harci tulajdonságok és három új szörnyű rampage-t, kizárólag a Mega-Garganok számára)
– A Path to Glory kampányszabályokat a halandó birodalmakban való szabad barangoláshoz, egyedi rendszerekkel és új csatatervvel a narratív játékhoz.
- Matched play játékszabályokat, 4 nagy stratégiával, 6 harci taktikával és 2 törzszászlóaljjal
– Zsoldos szabályokat a Mega-Gargantok más hadseregekhez való hozzáadásához
– Egy showcase-t, amely kiemeli a Sons of Behemat modellek számtalan részletét és opcióját, festési útmutatókkal, amelyek inspirálhatnak Téged is.