Adatvédelem

Adatvédelmi nyilatkozat

Az adatok kezelésével összefüggésben az adatkezelő (Szolgáltató) ezúton tájékoztatja a honlapot igénybe vevő felhasználókat a honlapon általa kezelt személyes adatokról, a személyes adatok kezelése körében követett elveiről és gyakorlatáról, a személyes adatok védelme érdekében tett szervezési és technikai intézkedéseiről, valamint az érintettek jogai gyakorlásának módjáról és lehetőségeiről. Szolgáltató a rögzített személyes adatokat bizalmasan, az adatvédelmi jogszabályokkal és nemzetközi ajánlásokkal összhangban, a jelen nyilatkozatnak megfelelően kezeli.

A honlap használatával a felhasználó elfogadja jelen Adatvédelmi Nyilatkozat rendelkezéseit.

Fogalmak

érintett: bármely meghatározott, személyes adat alapján azonosított vagy – közvetlenül vagy közvetve – azonosítható természetes személy;

személyes adat: az érintettel kapcsolatba hozható adat – különösen az érintett neve, azonosító jele, valamint egy vagy több fizikai, fiziológiai, mentális, gazdasági, kulturális vagy szociális azonosságára jellemző ismeret –, valamint az adatból levonható, az érintettre vonatkozó következtetés;

hozzájárulás: az érintett akaratának önkéntes és határozott kinyilvánítása, amely megfelelő tájékoztatáson alapul, és amellyel félreérthetetlen beleegyezését adja a rá vonatkozó személyes adatok – teljes körű vagy egyes műveletekre kiterjedő – kezeléséhez;

tiltakozás: az érintett nyilatkozata, amellyel személyes adatainak kezelését kifogásolja, és az adatkezelés megszüntetését, illetve a kezelt adatok törlését kéri;

adatkezelő: az a természetes vagy jogi személy, illetve jogi személyiséggel nem rendelkező szervezet, aki vagy amely önállóan vagy másokkal együtt az adatok kezelésének célját meghatározza, az adatkezelésre (beleértve a felhasznált eszközt) vonatkozó döntéseket meghozza és végrehajtja, vagy az általa megbízott adatfeldolgozóval végrehajtatja;

adatkezelés: az alkalmazott eljárástól függetlenül az adatokon végzett bármely művelet vagy a műveletek összessége, így különösen gyűjtése, felvétele, rögzítése, rendszerezése, tárolása, megváltoztatása, felhasználása, lekérdezése, továbbítása, nyilvánosságra hozatala, összehangolása vagy összekapcsolása, zárolása, törlése és megsemmisítése, valamint az adatok további felhasználásának megakadályozása, fénykép-, hang- vagy képfelvétel készítése;

adattovábbítás: az adat meghatározott harmadik személy számára történő hozzáférhetővé tétele;

nyilvánosságra hozatal: az adat bárki számára történő hozzáférhetővé tétele;

adattörlés: az adatok felismerhetetlenné tétele oly módon, hogy a helyreállításuk többé nem lehetséges;

adatállomány: az egy nyilvántartásban kezelt adatok összessége;

harmadik személy: olyan természetes vagy jogi személy, illetve jogi személyiséggel nem rendelkező szervezet, aki vagy amely nem azonos az érintettel, az adatkezelővel vagy az adatfeldolgozóval;

különleges adat: a) a faji eredetre, a nemzeti és etnikai kisebbséghez tartozásra, a politikai véleményre vagy pártállásra, a vallásos vagy más világnézeti meggyőződésre, az érdek-képviseleti szervezeti tagságra, a szexuális
életre vonatkozó személyes adat; b) az egészségi állapotra, a kóros szenvedélyre vonatkozó személyes adat, valamint a bűnügyi személyes adat;

Az adatkezelő megnevezése, elérhetőségei:
Cégnév: HammerTime Cafe Kft.
Székhely: 2600 Vác, Fácán utca 4. 2. em. 14.
Telephely: 1091 Budapest, Üllői Út 111. Fsz.
Adószám: 
25386439-2-13.            
Közösségi adószám: 
HU25386439
Cégjegyzékszám: 
13-09-177388
Kibocsájtó cégbíróság, okmányiroda: 
Pest Megyei Bíróság
Elektronikus elérhetőség: info [kukac] hammertimecafe [pont] hu
Honlap címe: 
www.hammertimecafe.hu
Telefonos elérhetőség: 
+36 30 5699161              
Adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-93075/2016

Adatkezelés

Az adatkezelés, így a honlapon regisztráló felhasználókra vonatkozó adatok rögzítése és tárolása, a honlapon elérhető szolgáltatások üzemeltetéséhez, a kapcsolattartáshoz és a tájékoztatáshoz szükséges mértékben történik.

A személyes adatok kezelésére az érintettek önkéntes hozzájárulása alapján kerül sor. A hozzájárulás terjedelmét „A kezelt adatok köre” pont rendelkezései határozzák meg. A felhasználók a hozzájárulást a honlap igénybevételével, a honlapon való regisztrációval adják meg.

A Szolgáltató az általa kezelt személyes adatokat törvény eltérő rendelkezésének hiányában további külön hozzájárulás nélkül, valamint az érintett hozzájárulásának visszavonását követően is kezelheti a rá vonatkozó jogi kötelezettség teljesítése céljából.

A Szolgáltató honlapjának és egyes szolgáltatásainak igénybevétele regisztrációhoz kötött.

A Szolgáltató honlapjának igénybevételéhez a regisztráció során a felhasználónak kötelezően meg kell adnia a következő személyes és egyéb adatokat:

Megrendelés során: Felhasználó név, Név, E-mail cím, Telefonszám, Számlázási adatok, Szállítási adatok. Hírlevél során: E-mail cím, Felhasználó név

A felhasználónak továbbá a regisztráció során meg kell adnia egy jelszót. Az adatkezelő a jelszó olyan lenyomatát tárolja, amely kizárólag a jelszó helyességének ellenőrzésére alkalmas, de magát a jelszót nem lehet belőle visszaállítani.

A Szolgáltató a szolgáltatás nyújtása során különleges adatot nem kezel.

A honlap használata során a Szolgáltató rögzíti a bejelentkezett felhasználók böngészőjének és operációs rendszerének típusát, valamint az IP címét. Ezen adatok naplózását a rendszer folyamatosan végzi, de nem kapcsolja össze a regisztráció során vagy a felhasználás során megadott adatokkal. Az adatokat a Szolgáltató anonim jelleggel, kizárólag statisztikai célra és a Honlap biztonságának védelmére használja fel.

A Honlap ún. cookie-kat használ a honlap használatának elemzése céljából illetve a szolgáltatások biztosítása során. Ezen adatokat a felhasználó a saját böngészőjéből önállóan is törölheti.

Adattovábbítás

A Szolgáltató a regisztráció során (kötelezően és fakultatívan) megadott adatokat nem továbbítja. Az email cím, mint személyes adat az elektronikus értesítések kapcsán külföldi szervereken is áthaladhat, de személyes adat ott tárolásra nem kerül.

Az adatkezelés és -továbbítás célja

A regisztráció során kötelezően megadandó személyes adatok kezelésének célja a regisztrált felhasználóknak a honlapon keresztül elérhető szolgáltatások igénybevételéhez szükséges azonosítása, illetéktelenek személyes adatokhoz való hozzáférésének megakadályozása és a Honlap biztonságának védelme. Az adatkezelés a fenti célokból is kizárólag a törvényekben meghatározott módon, a cél megvalósulásához szükséges mértékben és ideig és kizárólag azzal a személyes adattal történik, amely a fenti célok megvalósulásához elengedhetetlenül szükséges, és a cél elérésére alkalmas.

Az adatkezelés időtartama

A regisztráció során kötelezően és fakultatív módon megadott adatok kezelése a regisztrációval kezdődik és az adatok törléséig tart.

Adatbiztonság

Szolgáltató minden szükséges lépést megtesz, hogy biztosítsa a felhasználók által megadott személyes adatok biztonságát mind a hálózati kommunikáció, mind az adatok tárolása és őrzése során.

Adatok módosítása, törlése

A felhasználó az adatainak módosítását belépés után az Adatlapján teheti meg.
A felhasználó bármikor jogosult adatai törlését kérni az Adatlapján keresztül. A kérelem nem vonatkozik a becenév mások által írott válaszaiban történő megemlítésére, illetve a felhasználó által korábban írt hozzászólások módosítására, kivéve, ha azok polgári nevet/lakcímet vagy telefonszámot tartalmaznak.
Szolgáltató a becenév/jelszó/emailcím adatokon kívül más módon a felhasználót nem azonosítja, így adatmódosítás és törlés kapcsán a felhasználó felelőssége, hogy bizonyítsa, hogy az adott felhasználói fiók hozzá tartozik (így be tud lépni hozzá).

Google Inc. tevékenysége
A Szolgáltató igénybe veszi a Google Analytics szoftvert, amely segíti a honlap látogatottsági és egyéb webanalitikai adatainak független auditálását. A Google Analitycs ún. cookie-kat használ a honlap használatának elemzése céljából. A cookie által generált, a honlap használatára vonatkozó információkat (beleértve a felhasználó IP-címét) a Google Inc. egyesült államokbeli szervereire továbbítja, és ott tárolja. A Google Inc. a gyűjtött információkat a honlap felhasználó által történő használatának értékelésére, a honlapon végrehajtott tevékenységekről szóló riportoknak a Szolgáltató részére történő összeállítására, valamint a honlapokon végrehajtott tevékenységekkel és az internethasználattal kapcsolatos egyéb szolgáltatások nyújtására használja. A Google Inc. átadhatja ezeket az információkat harmadik felek részére, amennyiben ezt törvény írja elő, vagy az adott harmadik felek a Google Inc. megbízásából feldolgozzák az információkat. A Google Inc. nem társítja a felhasználó IP címét a Google Inc. birtokában lévő egyéb adatokkal.
A Google Inc. "Adatvédelmi irányelvei" a http://www.google.com/intl/hu/privacy/p ... policy.htm, a Google Inc. Adatvédelmi Központja pedig a http://www.google.com/intl/hu/privacy/ oldalon érhető el, ahol a Google Inc. adatkezeléséről és a cookie-k letiltásáról további hasznos információk találhatók.

Az Adatvédelmi Nyilatkozat módosítása

Szolgáltató jogosult jelen Adatvédelmi Nyilatkozatot a felhasználók előzetes tájékoztatása mellett, egyoldalúan is módosítani. A módosított rendelkezések a honlapon történő közzétételt követő első használat alkalmával válnak hatályossá az adott felhasználóval szemben. A módosítás nem érintheti a jogszabályokban előírt adatvédelmi kötelezettségeket.

 

Személyes adatok kezelése, hírlevél, adatkezelők

Az adatok kezelésekor a 2011. évi CXII. törvény (továbbiakban Info tv.)valamint az adatkezelésre vonatkozó egyéb hatályos magyar jogszabályok az iránymutatóak. 

Az Ön adatait a szerződés teljesítése és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tároljuk határozatlan időtartamig, vagy a törlés kéréséig. 

A HammerTime Cafe Kft. az Ön személyes adatait bizalmasan kezeli, mint Adatkezelő és azt harmadik félnek át nem adja, kivétel az Adatfeldolgozók. A megrendelés teljesítéséhez szükséges szállító partnernek a szállításhoz szükséges adatokat adjuk ki, továbbá szoftver üzemeltető részére, illetve hatósági felkérés alapján. Az adatokat kizárólag a HammerTime Cafe Kft. részére gyűjtjük és dolgozzuk fel a cég gazdasági feladatának teljesítéséhez betartva a személyes adatok védelméről és kezeléséről szóló jogszabályok előírásait. 

HÍRLEVÉLRE VALÓ FELIRATKOZÁS:

A hírlevélre való feliratkozás ingyenes és önkéntes. A feliratkozással Ön hozzájárul ahhoz, hogy a HammerTime Cafe Kft. által üzemeltetett áruházak az Ön részére tájékoztató és reklám céllal hírleveleket küldhessen. Harmadik félnek adatait nem adjuk át. Amennyiben rendszeresen információkat szeretne kapni a HammerTime Cafe Kft. aktuális ajánlatainkról és újdonságainkról, kérjük iratkozzon fel hírlevelünkre. Hírlevelünkről bármikor leíratkozhat a hírlevélben megtalálható leíratkozó link segítségével, vagy levélben, vagy telefonon is kérheti leíratkozását.

A HammerTime Cafe Kft. a személyes adatokat csak a konkrét vásárlással összefüggésben használja fel.
A hírlevélre külön kell feliratkozni és nem feltétele az áruházból való vásárlásnak.

A HammerTime Cafe házhozszállítási szolgáltatásához szükséges adatainak a kezelője:

Név: GLS General Logistics Systems Hungary Csomag-Logisztikai Kft.
Cím: 2351, Alsónémedi Európa u. 2.
Telefon: +36 1 802 0265*
Mobil: +36 20 890-0660*   
E-mail cím: info@gls-hungary.com

*Nem emeltdíjas telefonszám. A hívás díja az adott telefonszolgáltatótól függ.

A fentebb említett adatkezelőnek a kiszállítás érdekében a következő adatokat adjuk át:
Szállítási cím, email cím, telefonszám

Adatkezelés célja és a tárolt adatok

A szervereink által automatikusan naplózott információk. Szervereink automatikusan naplózzák felhasználóink IP-címét, az általuk használt operációs rendszer és böngészőprogram típusát és néhány más információt. Ezeket az információkat kizárólag összesített és feldolgozott formában hasznosítjuk, szolgáltatásaink esetleges hibáinak kijavítása, minőségük javítása érdekében és statisztikai célokra.

Tárolt adatok:

Megrendelés során: Felhasználó név, Név, E-mail cím, Telefonszám, Számlázási adatok, Szállítási adatok. Hírlevél során: E-mail cím, Felhasználó név

A Felhasználó bármikor tájékoztatást kérhet személyes adatai kezeléséről. A Felhasználó kérelmére az Adatkezelő tájékoztatást ad a kezelt adatokról, az adatkezelés céljáról, jogalapjáról, időtartamáról, az adatfeldolgozó nevéről, címéről (székhelyéről) és az adatkezeléssel összefüggő tevékenységéről, továbbá arról, hogy kik és milyen célból kapják vagy kapták meg az adatokat. A tájékoztatást a kérelem benyújtásától számított legrövidebb idő alatt, legfeljebb azonban 30 napon belül írásban adja. A kérelmet az Adatkezelő ügyfélszolgálati e-mail címére kell elküldeni.

Érintett jogai és jogérvényesítési lehetőségei

Bírósági jogérvényesítés

A Felhasználó személyes adatok védelméhez fűződő jogának megsértése esetén az Adatkezelő ellen bírósághoz fordulhat.

A Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság vizsgálata

Az Info tv. 52. §-a alapján bárki a NAIH-hoz fordulhat, ha véleménye szerint személyes adatainak kezelésével kapcsolatban jogsérelem érte, vagy annak közvetlen veszélye fennáll, kivéve ha az adott ügyben bírósági eljárás van folyamatban. A NAIH-hoz tett bejelentése miatt senkit sem érhet hátrány. A bejelentőt a közérdekű bejelentővel azonos védelem illeti meg.
A NAIH-hoz illetékmentesen és formai kötöttség nélkül intézhető beadvány. A NAIH honlapja az alábbi címen érhető el: www.naih.hu

Tárhelyszolgáltató:

Név: NT-Service Kft.
Cím: Diósd, Balatoni út 6, 2049
Telefon: +36 (70) 433 3222                 
E-mail cím: info@nt-service.hu

Személyes adatok, regisztráció, azok módosítása, törlése, hibás regisztráció 

Az oldalunkon történő regisztrációnak a webáruházunktól való rendelés esetén van jelentősége.
Webáruházunktól csak regisztrációt követően tud rendelni.

Az adatszolgáltatás önkéntes és ingyenes. A személyes adatainak törlését, módosítását, helyesbítését Ön bármikor megteheti ingyenesen a regisztrációs nevével és jelszavával, vagy telefonon, levélben, elektronikus úton is kérheti tőlünk. Ez esetben vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailen, postai levélben vagy telefonon keresztül (utóbbi munkaidőben). Az ez irányú kéréseket a lehető leghamarabb teljesítjük.

Regisztráció és annak módosítása, törlése, hírlevélről való leíratkozás:


A HammerTime Cafe honlapjára történő regisztráció ingyenes. A regisztráció feltétele a regisztrációs adatlap pontos, teljes és időszerű adatokkal való kitöltése, valamint a vásárlási- és szállítási feltételek, az ÁSZF megismerése és elfogadása. A regisztrációhoz szükséges egy érvényes e-mail cím, valamint egy választott jelszó megadása. A jelszó titokban tartása az Ön felelőssége, a belépési információ biztonságos megőrzése elvárt. A regisztrációt követően automatikusan aktiváló e-mailt küld rendszerünk a megadott e-mail címre. A regisztrációt követően Ön bármikor személyes azonosítója és jelszava segítségével tud bejelentkezni és módosíthatja adatait. Regisztrációjának törlését és/vagy módosítását, hírlevélről való törlést Ön bármikor kérheti tőlünk e-mailban elektronikus levélben, postai levélben vagy kezdeményezheti az erre szolgáló funkciók használatával (pl. regisztráció törlése, hírlevélről történő leiratkozás, adatmódosítás). A regisztráció módosítása és törlése ingyenes. Kérem, minden esetben ellenőrizze SPAM fiókját is, ha levelet vár tőlünk.

Azok az ügyfél által nem használt tárolt adatok (pl. belépéshez megadott adatok), amelyek nem szükségesek az ügyfél kapcsolattartáshoz, esetleges garanciális vagy szavatossági ügyintézéshez, maximum 3 év után törlésre kerülnek.

Tilos hamis profilok létrehozása. Kérdéses esetekben a HammerTime Cafe Kft. a www.hammertimecafe.hu üzemeltetője kérheti a felhasználót személyes adatainak igazolására, a névhasználat jogszerűségének igazolása céljából.  A HammerTime Cafe fenntartja magának a jogot, hogy bármikor figyelmeztetés nélkül a jogszerűtlen regisztrációkat törölje, vagy felfüggessze külön értesítés küldése nélkül. Továbbá fenntartjuk a jogot, hogy bármikor figyelmeztetés nélkül regisztrációt töröljünk, ha  a felhasználó indokolatlanul, kárt okozó magatartást követ el oldalunkon.

FIGYELEM! Amennyiben a regisztrációt követő aktiváló linket nem aktiválja 1 hónapon belül, úgy regisztrációját automatikusan törli rendszerünk, így azt meg kell ismételnie, ha ismételten regisztrálni kíván oldalunkon.

Hibás regisztráció
A regisztráció során megadott adatokat a Fiók menüpontokban bármikor módosíthatja. Amennyiben regisztráció során hibásan adta meg adatait és/vagy a kötelező kitöltendő mezőket nem töltötte ki maradéktalanul és emiatt rendszerünk nem tudta Önt regisztrálni, úgy a HammerTime Cafe Kft. a www.hammertimecafe.hu üzemeltetője a Felhasználó mulasztásából eredő károkért, illetve a folyamat közben felmerülő technikai problémákért nem vállalja a felelősséget.

A felelősség korlátozása weboldalon

A HammerTime Cafe Kft. 14 éven aluli személyektől személyes adatokat nem áll szándékában kérni. Amennyiben 14 éven aluli személy juttatott el hozzánk személyes adatokat, akkor a gyermek szülőjének vagy gyámjának beleegyezése szükséges. Ha a Szülő vagy Gyám nem egyezett bele az adatok megadásába, kérheti ezen adatok törlését az előző pontban felsorolt módon. Ez esetben a részünkre megküldött adatok a lehető leghamarabb törlésre kerülnek a nyilvántartásunkból. Regisztráláskor a szülői, gyámi beleegyezésről nem kérünk írásbeli igazolást.