Telefon: +36 30 424 8556      |     Asztalfoglalás: HTCasztalfoglalas@gmail.com

3D Nyomtatott Figurák a Játékaidhoz

3D Nyomtatott figurák a játékaidhoz

Immár a HammerTime Cafe-tól megkaphatod a legminőségibb 3D nyomtatott figurákat a játékaidhoz! Rengeteg játékossal beszéltünk arról, hogy milyen igényei vannak szeretett Terepasztalos Stratégiai Társasjátékos közösségünknek. Az egyik ilyen probléma a beszállítési idő volt bizonyos termékeknek. Sajnos a tavalyi évtől kezdve a Games Workshop beszállítási ideje, folyamatosan problémát jelentett világszerte, így ezekre a minőségi figurákra sokkal többet kell várni, mint a régebben.

 

Ezért szeretnénk egy kisebb alternatívát kínálni mindenkinek, amelyet mi a 3D nyomtatott figurákban találtunk meg. Ehhez két nagyon minőségi modellgyártót találtunk a DakkaDakka.Store és a HighLand Miniatures személyében.

DakkaDakka.Store Banner HighLand Miniatures Banner

Szeretnénk bemutatni ezen két gyártó azon franchise-it nektek amelyeket a webshopunkon most is megtalálhattok. Fontos, hogy ezeket szeretnénk bővíteni az igények szerint, és azon esetben, ha már korábban kinéztél valamit ezen stúdiók modelljeiből, de nem találod most a webshopon, akkor sincsen baj, csak írj ránk a "3D nyomtatott figurák GYIK" alapján. Fontos, hogy ezen figurák sokban hasonlítanak több Games Workshop figurára is, de ezek NEM Games Workshop termékek. Viszont a Games Workshop által gyártott seregeket könnyen lehet ezen figurákkal kiegészíteni.

Tudjuk, hogy a legtöbb játékosunknak van Space Marine serege, amelynek kiegészítése vagy teljes felépítése képpen a DakkaDakka.Store Legio Prima Victrix figuráit hoztuk el nektek első körben. Ezen figurák között nagyon sok fajta gyalogost és több járművet is megtalálhattok. Karakterekből is rengeteg megtalálhattok a protfóliónkban, így akár egyedi hősöket is rendelhetsz a seregedbe.

Acer Oculus Scout Snipers Squad QUINTUS AEXIUS THE CONDITOR LEGIO VICTRIX COLOSSUS HOMER THE PSYLLIAD

 

A Highland Miniatures leginkább fantasy stílusú modelleket készít, amelyekből elhoztuk nektek Gallia Királyságát, amelynek stílusának az alapját az 1938-as Robin Hood film adta. Gyönyörűen kidolgozott lovassági modelleket és magát Robin Hoodot is megtalálhatjátok a Sherwoodi íjászokkal. Ezek a modellek kifejezetten hasonlítanak a Kingdom Of Bretonnia modellekre, így ezen játékosoknak is nagyon jó alapot tudnak nyújtani ezek a figurák.

ROYAL KNIGHTS OF GALLIA GALLIA KNIGHTS ON PEGASUS GALLIA TREBUCHET

GALLIA MEN AT ARMS

Reméljük, hogy ti is annyira izgatottak vagytok, mint mi és új színt hozhatunk a terepasztalokra.Minden héten vasárnap éjfélig gyűjtjük a 3D nyomtatott figurákra a rendeléseket, amelyeket utána kezdünk el gyártani. Úgy gondoljuk, hogy csütörtökönként fognak érkezni majd ezen szállítmányok, amelyek, ha megérkeztek hozzánk a webshopunkról mindenki értesítést kap a szokásos módon. Több eszközzel dolgozunk egyszerre az igények minél gyorsabb kielégítése miatt. Jelenleg PRÓBAÜZEMEN van a HammerTime Cafe 3D nyomtatás szekciója, hogy feltudjuk mérni az igényeket. Ezért most április 7-éig várjuk a rendeléseket, amelyeket a rákövetkező héten tudtok átvenni előreláthatólag. Ezután fog a fentebb leírt módon történni a gyártás.

Várjuk a rendeléseiteket!

Mindenképpen javasoljuk, hogy olvassátok el a 3D nyomtatott figuráinkról a Gyakran Ismételt Kérdéseket!

Ha bármilyen kérdésetek van, akkor keressetek fel bátran minket az info@hammertimecafe.hu címre írva!