Telefon: +36 30 424 8556      |     Asztalfoglalás: HTCasztalfoglalas@gmail.com

Fizetési feltételek

A vételár a feltüntetett termékek melletti ár, mely bruttó (Áfa-t is tartalmaz). A könyvek, újságok Áfa-tartalma 5%, többi terméké 27%.

Webshopon feltüntetett árak:

Webshop ár:

A Webshop ár alatt a termék azon árát értjük, amely a webshopon való vásárláskor érvényes. Ez az ár a Bolti ártól (lásd lejjebb) alacsonyabb ár, mivel folyamatos webshopos kedvezménnyel élhetnek nálunk a vásárlók. A webshopon a kedvezményt az értékesítési forma miatt érvényesítjük a termékekre.

Bolti ár:

Bolti ár alatt a terméknek azon árát tüntetjük fel, amennyiért személyesen, a HammerTime Cafe offline boltjában megvásárolhatja a vásárló a terméket. Ez az ár kihúzva jelenik meg a webshop ár (lásd fentebb) mellett.

Kedvezményeink nem vonhatóak össze.

A feltüntetett vételár nem tartalmaz szállítási költséget, ennek részletei a Szállítási Feltétekek menüpontban szerepelnek.

Fizetés SimplePay rendszerén keresztül:

Webshopunkon való rendeléskor csak és kizárólag a SimplePay rendszerén keresztül lehet fizetni. A termékek hozzánk megérkezése után tudja átvenni a vevő/tudjuk átadni a futárnak, amelyről a rendszerünk emailt küld a felhasználó által megadott címre.