Telefon: +36 30 424 8556      |     Asztalfoglalás: HTCasztalfoglalas@gmail.com

Ezt érdemes tudni rólunk

Legjobb Stratégiai Társasjátékok Kezdőknek és Haladóknak

A HammerTime Cafe egy kávézó, ahol kézműves söröket, kávékülünlegességeket, és minőségi ételeket fogyaszthatnak a kedves vendégek, ami mellett lehetőséget adunk többféle társasjáték, és Magyarországon egyedülálló módon a Terepasztalos Stratégiai Társasjátékok űzésére. Célunk, hogy összefogjuk az asztali szerepjátékos, cosplay-es, társasjátékos, valamint kiemelten a wargame-es közösséget, és megadja nekik a megfelelő helyet a találkozásokhoz, és a hobbi űzéséhez.

A HammerTime Cafe egy kávézó, egy wargame- szerepjátékos bolt, és egy klub kombinációja. Több év játékoktatói, és klubvezetői tapasztalattal a hely alapítói nagyban átlátják, hogy milyen igényeknek kell megfelelni, és nem mellesleg maguk is játékosok. Mondhatnánk azt is, hogy a helyet játékosok tervezték a játékosoknak. :)

Elérhetőségek:

Weboldal:

hammertimecafe.hu

 

E-mail cím:

info@hammertimecafe.hu

Facebook oldal

Google+ oldal

Twitter oldal

LinkedIN oldal

Nyitva Tartás:

 

Hétfő: ZÁRVA

Kedd: 14:00-22:00

Szerda: 14:00-22:00

Csütörtök: 14:00-22:00

Péntek: 14:00-22:00

Szombat: 10:00-22:00

Vasárnap: 10:00-22:00

 Rólunk mondták:

 

"Remek hangulat, segítőkész emberek. Nagyon jól megvalósult az amit elhatároztak az alapítók. A legjobb hely a terepasztalos stratégiai társasjátékok és a klasszikus társasjáték hobbi űzésére."

 

 "Nagyon hangulatos hely, gyors kiszolgálás, normál árak. Mindezek mellett igazi geek-tanya!"

 

 "A Terepasztalos Stratégiai Játékok Misszionáriusai vagytok."

"Hangulatos hely, nagyszerű italok, remek közösség."

 

"Oltári jó arc csapos, finom koktélok, jó sör, geek hangulat, mi kell még?"

 

"Egyértelműleg a legjobb Warhammer 40k hely, ahol valaha megfordultam. Rendkívül rendes és segítőkész mindenki. Nem hittem volna, de gyakorlatilag hetente 1-2x járok hozzájuk és mindig találok valami újdonságot! Tényleg jók a frissítők, a kaja is. És ami még igen fontos, a nyitva tartás. K.b. mindig nyitva van, ha épp kell egy festék, vagy egy segítő kéz. Játszani is voltam párszor, nagyok az asztalok, kiváló a sceenery. Szuper, hogy lehet játékpartnert találni és hogy mindig van valami érdekes esemény, legyen az egy bevezető nap kezdőknek, vagy egy 2000 pontos verseny, vagy épp festő klub. Nézd meg magad!"

 

 

Megközelítés:

A Klinikák vagy a Nagyvárad tér 3-as metró megállóktól pár perc séta.

Cím: 1091 Budapest, Üllői út 111.