Telefon: +36 30 424 8556      |     Asztalfoglalás: HTCasztalfoglalas@gmail.com

Szállítási Feltételek

A vételár a feltüntetett termékek melletti ár, mely bruttó (Áfa-t is tartalmaz). A könyvek Áfa-tartalma 5%, többi terméké 27%.

Webshopon feltüntetett árak:

Webshop ár:

A Webshop ár alatt a termék azon árát értjük, amely a webshopon való vásárláskor érvényes. Ez az ár a Bolti ártól (lásd lejjebb) alacsonyabb ár, mivel folyamatos webshopos kedvezménnyel élhetnek nálunk a vásárlók. A webshopon a kedvezményt az értékesítési forma miatt érvényesítjük a termékekre.

Bolti ár:

Bolti ár alatt a terméknek azon árát tüntetjük fel, amennyiért személyesen, a HammerTime Cafe offline boltjában megvásárolhatja a vásárló a terméket. Ez az ár kihúzva jelenik meg a webshop ár (lásd fentebb) mellett.

A feltüntetett vételár nem tartalmaz szállítási költséget, ennek díja az alábbiakban szerepel.

A megrendelt termékeket amennyiben raktáron vannak, a rendelés napjától számított következő hétfőn, de legfeljebb két héten belül küldjük el. Raktáron nem lévő termék esetén a beszállítóinktól megrendeljük az adott tételeket aminek az érkezése általában 2 hét. Raktáron nem lévő termékek esetében 30.000 Ft feletti rendelésnél a HammerTime Cafe Kft. előleget kérhet, ami a megrendelt tételek max. 25%-a de minimum 10.000 Ft.

1. Személyes átvétel:

A megrendelt árut személyesen a HammerTime Cafe Kft. telephelyén (HammerTime Cafe 1091 Budapest, Üllői út 111.) veheti át a vásárló.

2. Szállítás futárszolgálattal:

A szállítás költsége:

2500 Ft

A megrendelt árut futárszolgálattal, csomagként küldjük el. Ennek átfutása a tapasztalatok szerint 24-48 óra. A csomagot a termékek hozzánk megérkezése után küldjük el.

Lehetőség van a Magyar Posta Logisztika (MPL) szállításra is, amelynek díja megegyezik más szállítóink díjaival és házhozszállítási lehetőségeivel. Az ilyenfajta házhozszállítás emailben, az info@hammertimecafe.hu címre írva lehet igényelni. Kérjük, hogy a levél tárgyában mindenképpen szerepeljet a rendelési szám, valamint az ”MPL szállítás igénylése”. Azon esetben, ha ennek nem felel meg a levél tárgya, úgy nem tudjuk feldolgozni a kérelmet.

Termékek érkezése:

A rendelésekben lévő termékek érkezési ideje, ha nincsen raktáron nekünk („Rendelhető” állapotban van a webshopunkon), a beszállítótól, valamint a termékek gyártójától függ.

A rendelések minden nap ellenőrzésre kerülnek, hogy van-e olyan termék raktáron, amelyet bele tudunk osztani a rendelésekbe.

Lehetséges olyan eset, hogy a gyártó nem informálja a beszállítót, és így a beszállító sem minket, hogy egyes termékek újragyártás alatt vannak, és ezzel kitolódik az érkezési idejük. Azon esetben, ha van róla információnk, úgy értesítjük a rendelőt erről a problémáról. Azon esetben, ha csak annyi információt kapunk, hogy a termék érkezni fog, de pontos időpontot nem, úgy nem adunk tájékoztatást emailben addig a vásárlónak, amíg a termék beszerzési állapota nem változik.

A Games Workshop és az Army Painter termékek rendelése esetén az a tapasztalatunk, hogy a rendelés feldolgozásától számítottan 1-5 hét alatt megérkeznek a termékek.

A Vallejo termékek rendelése esetén az a tapasztalatunk, hogy a rendelés feldolgozásától számítottan 1-8 hét alatt érkeznek meg a termékek.

A Green Stuff World termékek rendelésénél össze kell várnunk a rendeléseket egy minimum értékhatárig (természetesen a raktáron lévő termékeket ugyan úgy a rendelésekbe osszuk). Ez azt jelenti, hogy amíg ez a minimum értékhatárnyi rendelés nem érkezik meg, úgy a gyártónak nem tudjuk leadni a rendelést. Ebből adódóan akár több, mint 8 hét várakozás idő is lehet az egyes termékekre.

Az általunk gyártott 3D figurák érkezése általában a rendelés leadás utáni csütörtökre várható, de ez csúszhat azon esetben, ha egyszerre sok ilyen rendelés érkezik be. A rendeléseket ugyan úgy vasárnap éjfélig várjuk és általában rákövetkező csütörtökön már érkezik is a legyártott figura. Erről automatikus emailt kap a vásárló a webshopunktól.

A JoyToy termékeket a disztribútorunk havi szinten rendeli, így azon esetben, ha nincsen raktáron nekünk vagy a beszállítónak, úgy meg kell várnunk a szállítmény érkezését. Ezért ezen termékek érkezési ideje 1-6 hét is lehet.

Nagyon fontos, hogy az érkezések a fentebb említett időintervallumoktól eltérhetnek. A szállítási időre nincsen ráhatásunk, kivéve ha raktáron van nekünk az adott termék. A raktáron lévő termékek kezeléséről az ÁSZF "A Webshop és a Raktárkészlet" szekciójában lehet többet olvasni.