Telefon: +36 30 424 8556      |     Asztalfoglalás: HTCasztalfoglalas@gmail.com

Szállítási Feltételek

A vételár a feltüntetett termékek melletti ár, mely bruttó (Áfa-t is tartalmaz). A könyvek Áfa-tartalma 5%, többi terméké 27%.

Webshopon feltüntetett árak:

Webshop ár:

A Webshop ár alatt a termék azon árát értjük, amely a webshopon való vásárláskor érvényes. Ez az ár a Bolti ártól (lásd lejjebb) alacsonyabb ár, mivel folyamatos webshopos kedvezménnyel élhetnek nálunk a vásárlók. A webshopon a kedvezményt az értékesítési forma miatt érvényesítjük a termékekre.

Bolti ár:

Bolti ár alatt a terméknek azon árát tüntetjük fel, amennyiért személyesen, a HammerTime Cafe offline boltjában megvásárolhatja a vásárló a terméket. Ez az ár kihúzva jelenik meg a webshop ár (lásd fentebb) mellett.

A feltüntetett vételár nem tartalmaz szállítási költséget, ennek díja az alábbiakban szerepel.

A megrendelt termékeket amennyiben raktáron vannak, a rendelés napjától számított következő hétfőn, de legfeljebb két héten belül küldjük el. Raktáron nem lévő termék esetén a beszállítóinktól megrendeljük az adott tételeket aminek az érkezése általában 2 hét. Raktáron nem lévő termékek esetében 30.000 Ft feletti rendelésnél a HammerTime Cafe Kft. előleget kérhet, ami a megrendelt tételek max. 25%-a de minimum 10.000 Ft.

1. Személyes átvétel:

A megrendelt árut személyesen a HammerTime Cafe Kft. telephelyén (HammerTime Cafe 1091 Budapest, Üllői út 111.) veheti át a vásárló.

2. Szállítás futárszolgálattal:

A szállítás költsége:

2500 Ft

A megrendelt árut futárszolgálattal, csomagként küldjük el. Ennek átfutása a tapasztalatok szerint 24-48 óra. A csomagot a termékek hozzánk megérkezése után küldjük el.