Telefon: +36 30 424 8556      |     Asztalfoglalás: HTCasztalfoglalas@gmail.com
MAGGOTKIN OF NURGLE: NURGLINGS

MAGGOTKIN OF NURGLE: NURGLINGS

ADEPTUS MECHANICUS SKITARII

ADEPTUS MECHANICUS SKITARII

ADEPTUS MECHANICUS SICARIANS

Rendelhető
Webshop ár: Webshop ár: 13 238,75 Ft Bolti ár: 15 575,00 Ft
Egyik sem
A már inkább gépnek, mint embernek számító Sicarian Infiltrators katonák jelképezik az Adeptus Mechanicus poszthumán tervezési képességeinek csúcsát. Az ellenséges vonalak mögé mélyen beszivárgó Infiltrator egységek ellenfelei gyakran fel sem fogják mi történik velük a haláluk pillanatában. A Sicarian Ruststalker-ek a Techpapok bérgyilkosai. Halálos transzónikus fegyvereik a legkeményebb páncélon is képesek megtalálni és áttörni a leggyöngébb pontokat.

A már inkább gépnek, mint embernek számító Sicarian Infiltrators katonák jelképezik az Adeptus Mechanicus poszthumán tervezési képességeinek csúcsát. Az ellenséges vonalak mögé mélyen beszivárgó Infiltrator egységek ellenfelei gyakran fel sem fogják mi történik velük a haláluk pillanatában.

A Sicarian Ruststalker-ek a Techpapok bérgyilkosai. Halálos transzónikus fegyvereik a legkeményebb páncélon is képesek megtalálni és áttörni a leggyöngébb pontokat.

Ez a készlet minden szükséges elemet tartalmaz ahhoz, hogy megépíthess 5 Sicarian infiltrator vagy 5 Sicarian Ruststalker figurát.

A dobozban 5db 40mm-es kör alakú talp található.