Telefon: +36 30 424 8556      |     Asztalfoglalás: HTCasztalfoglalas@gmail.com

Hűségrendszer

Husegrendszer

Kedves HammerTimerek!

Mindig is szerettetek volna egy törzshelyet? Egy olyan helyet, ahol kényelmesen le tudtok ülni játszani és emellett kiváló italokat és ételeket fogyaszthattok? Szeretitek azt, ha meg vagy becsülve a törzshelyeteken? Ha a válaszotok igen, akkor válasszátok a HammerTime Cafe-t, aminek a csapata megtiszteltetésnek veszi, ha a rendszeres játékalkalmaitokkal emelitek a hely fényét! Minél többet vagytok nálunk, annál nagyobb jutalom üti a markotokat!

Szeretnénk nektek bemutatni a HammerTime Cafe legújabb hűségrendszereit, amely talán az összes aspektusát lefedi azon tevékenységeknek amelyekkel nálunk tudtok élni. Legyen szó egy baráti sörözésről, egy véres csatáról a terepasztalon vagy éppen egy jó szerepjátékos kalandról.

Minden tevékenységhez egy kártyát kérhetsz ki, amelyeken pecsétekkel követjük nyomon a haladásodat. A kártyákon a következő dolgokat találhatjátok:

- Névmező, amelyben az adott HammerTimer neve található, amit a kártya átvételekor töltenek ki.

- Küldetések ikonjai. Ezek különleges küldetések, amelyeknek a leírásait lejjebb olvashatod.

- Haladás mezők, amely az adott tevékenységhez tartozik. Például a szerepjátékos kártyán a szerepjátékos összeülések, míg a Terepasztalos kártyán a terepasztalos játékok után kap pecsétet a haladás mezőkre a HammerTimer.

Bármelyik hűségrendszerben részt vehetsz és akár egyszerre mind a háromban is.

Hogy pontosan a hűségrendszer milyen tevékenységekre terjed ki jelenleg, azt itt olvashatod:

Törzsvendég Kártya:

Mindig is szerettetek volna egy törzshelyet ahova a barátaitokkal le tudtok jönni egy jó italra beszélgetni vagy esetleg társasjátékozni? Ha igen, akkor gyertek el hozzánk, mivel nálunk minden 7. ital után a 8. italra a vendégünk vagytok! Emellett más érdekes kihívások után is jutalmazunk titeket!

Terepasztalos Kártya:

Ha ti akartok lenni a legnagyobb hadvezérek és szeretnétek magatoknak egy törzshelyet, akkor itt a lehetőség, mivel mi megbecsüljük a hűséges játékosainkat. Játszatok rendszeresen nálunk, vegyetek részt a versenyeinken és egyéb más eseményeinken, hogy minden jutalmat megszerezhessetek!

Szerepjátékos Kártya:

Mindig is egy nyugodt törzshelyet kerestetek a csapatnak? Egy olyan helyet, ahol kényelmesen, erre kialakított asztaloknál, akár egy kandalló mellett le tudtok ülni szerepjátszani? Szeretitek feldobni a játékaitokat bűbájos italokkal és finom ételekkel? Szeretitek azt, ha a játékostársaitokkal meg vagytok becsülve a törzshelyeteken? Ha a válaszotok igen, akkor itt a helyetek a HammerTime Cafe-ban!

Ez természetesen csak egy ízelítő, mivel a részletes leírását a rendszerünknek itt tudjátok elolvasni, valamint helyben nálunk a HammerTime Cafe-ban!

A részletes leírását a Hűségrendszernek itt olvashatod!

Kérdésed lenne?

Tedd fel bátran a Facebook oldalunknak üzenve vagy írj emailt az info@hammertimecafe.hu-ra!