Telefon: +36 30 424 8556      |     Asztalfoglalás: HTCasztalfoglalas@gmail.com
DAUGHTERS OF KHAINE: BLOOD SISTERS

DAUGHTERS OF KHAINE: BLOOD SISTERS

WARHAMMER UNDERWORLDS: THE FARSTRIDERS SLEEVES

WARHAMMER UNDERWORLDS: THE FARSTRIDERS SLEEVES

IDONETH DEEPKIN: EIDOLON OF MATHLANN

Rendelhető
Webshop ár: Webshop ár: 32 151,25 Ft Bolti ár: 37 825,00 Ft
Egyik sem
Minden faj Istenei haragját próbálja hadba hívni ínséges időkben. De nem az Idoneth... Eidolon of Mathlann egy különleges teremtmény, Nem egy avatar de az Idoneth istenek arcával rendelkeznek. Ezek a félisteni teretmények a nehéz s vészterhes időkben kelnek életre elhullot harcosaik lelkeinek fúziójából. Lelkekből melyek a chorallium - élő korall zátyon - mélyéből törnek elő és egyesülnek népük védelmének vagy harci sikerének érdekében.

Minden faj Istenei haragját próbálja hadba hívni ínséges időkben. De nem az Idoneth...

Eidolon of Mathlann egy különleges teremtmény, Nem egy avatar de az Idoneth istenek arcával rendelkeznek. Ezek a félisteni teretmények a nehéz s vészterhes időkben kelnek életre elhullot harcosaik lelkeinek fúziójából. Lelkekből melyek a chorallium - élő korall zátyon - mélyéből törnek elő és egyesülnek népük védelmének vagy harci sikerének érdekében.

Mathlann Eidolonjának két aspektusa létezik a Vihar és a Tenger személyében. A Tenger Aspektus ki Fuatharral - az elnyomott harag tridentjével vagy Vihar Aspektus ki Crulhookkal - fogazott lándzsával áll bosszút népének ellenségein.

A doboz mindkét aspektus összerakásához való elemeket tartalmazza.

A figurák ragasztást és festést igényelnek.